Zobrazeno 1 - 10
of 332
pro vyhledávání: '"Tomas, F M"'
Autor:
Kuijpers, Tomas F. M.1, Gruppen, Harry1, Sforza, Stefano1,2, Berkel, Willem J. H.3, Vincken, Jean‐Paul1
Publikováno v:
FEBS Journal. Dec2013, Vol. 280 Issue 23, p6184-6195. 12p.
Autor:
Harry Gruppen, Marian A. Verbruggen, Tomas F. M. Kuijpers, Jean-Paul Vincken, Maxime C. Bohin, Rudy Simons
Publikováno v:
Rapid Communications in Mass Spectrometry. 25:55-65
Phytoalexins from soya are mainly characterised as prenylated pterocarpans, the glyceollins. Extracts of non-soaked and soaked soya beans, as well as that of soya seedlings, grown in the presence of Rhizopus microsporus var. oryzae, were screened for
Autor:
Harry Gruppen, Willem J. H. van Berkel, Stefano Sforza, Jean-Paul Vincken, Tomas F. M. Kuijpers
Publikováno v:
FEBS Journal, 280(23), 6184-6195
FEBS Journal 280 (2013) 23
FEBS Journal 280 (2013) 23
Sulfite salts are widely used as antibrowning agents in food processing. Nevertheless, the exact mechanism by which sulfite prevents enzymatic browning has remained unknown. Here, we show that sodium hydrogen sulfite (NaHSO3 ) irreversibly blocks the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::875dbb0620db8c0866d502147f854cec
https://research.wur.nl/en/publications/the-anti-browning-agent-sulfite-inactivates-agaricus-bisporus-tyr
https://research.wur.nl/en/publications/the-anti-browning-agent-sulfite-inactivates-agaricus-bisporus-tyr
Autor:
Carlos-Eduardo Narváez-Cuenca, Harry Gruppen, Tomas F. M. Kuijpers, Pieter de Waard, Jean-Paul Vincken
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 59 (2011) 18
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59(18), 10247-10255
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59(18), 10247-10255
The effect of sodium hydrogen sulfite (S), used as antibrowning agent, on the phenolic profile of potato extracts was investigated. This extract was compared to one obtained in the presence of ascorbic acid (A). In the presence of A, two major compou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ca83aed0f24c913baac857482999cac0
https://research.wur.nl/en/publications/new-insights-into-an-ancient-antibrowning-agent-formation-of-sulf
https://research.wur.nl/en/publications/new-insights-into-an-ancient-antibrowning-agent-formation-of-sulf
Autor:
Rudy, Simons, Jean-Paul, Vincken, Maxime C, Bohin, Tomas F M, Kuijpers, Marian A, Verbruggen, Harry, Gruppen
Publikováno v:
Rapid communications in mass spectrometry : RCM. 25(1)
Phytoalexins from soya are mainly characterised as prenylated pterocarpans, the glyceollins. Extracts of non-soaked and soaked soya beans, as well as that of soya seedlings, grown in the presence of Rhizopus microsporus var. oryzae, were screened for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huang T; Future Ready Food Safety Hub (FRESH), Nanyang Technological University, Singapore, Singapore., Ko C; Future Ready Food Safety Hub (FRESH), Nanyang Technological University, Singapore, Singapore., Paes D; Mosa Meat, Maastricht, The Netherlands., Smeets E; Mosa Meat, Maastricht, The Netherlands., Post M; Mosa Meat, Maastricht, The Netherlands., Smith B; Future Ready Food Safety Hub (FRESH), Nanyang Technological University, Singapore, Singapore.; Monell Chemical Senses Center, Philadelphia, Pennsylvania, USA.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 May; Vol. 23 (3), pp. e13350.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.