Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Tomar, Pushpa C."'
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2022, Vol. 53, Issue 2, pp. 249-264.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-01-2022-0013
Autor:
Tomar, Pushpa C.1 pushpa.fet@mriu.edu.in, Arora, Komal2
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science & Technology. Jan/Feb2023, Vol. 45 Issue 1, p97-103. 7p.
Autor:
Tomar, Pushpa C.1 pushpa.fet@mriu.edu.in, Arora, Komal1
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Jun/Jul2021, Vol. 10 Issue 6, p1-4. 4p.
From the dawn of time, plants have been utilized for medical purposes and people have been using them to treat a variety of ailments. Natural products made from various plants used in disease treatment have gone on to reaffirm that nature has always
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7aecf0125a45ed1193780f26ea3a2a4f
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Oct/Nov2020, Vol. 10 Issue 2, p273-278. 6p.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Apr/May2020, Vol. 9 Issue 5, p970-978. 9p.
Publikováno v:
Rasayan Journal of Chemistry; Apr-Jun2020, Vol. 13 Issue 2, p949-954, 6p
Publikováno v:
Biotechnologia; 2018, Vol. 99 Issue 2, p165-179, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.