Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Tomažin, U."'
Autor:
Čandek-Potokar, M., Batorek-Lukač, N., Tomažin, U., Škrlep, M., Monteiro, A.N.T.R., Garcia-Launay, F.
Publikováno v:
Animal Open Space
Autor:
Batorek Lukač, N.1, Tomažin, U.1, Škrlep, M.1, Prevolnik Povše, M.1,2, Čandek-Potokar, M.1,2 meta.candek-potokar@kis.si
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2018, Issue Supp1, p49-51. 3p.
Autor:
Tomažin, U.1, Batorek Lukač, N.1, Škrlep, M.1, Prevolnik Povše, M.1,2, Mežan, A.3, Čandek-Potokar, M.1,2 meta.candek-potokar@kis.si
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2018, Issue Supp1, p45-47. 3p.
Autor:
Batorek Lukač, N.1, Tomažin, U.1, Prevolnik Povše, M.1,2, Škrlep, M.1, Čandek-Potokar, M.1,2 meta.candek-potokar@kis.si
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2018, Issue Supp1, p27-30. 3p.
The only Slovenian autochthonous pig breed (Krškopolje) is reared in very diverse conditions resulting in variable growth rates. As literature data on this breed is scarce, different growth phases were assessed within the TREASURE project. Growth in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::6384c5874dff0fd4914a5209de839c62
https://zenodo.org/record/1204119
https://zenodo.org/record/1204119
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia: 67, Supl. 1 pp. 49-51.
Archivos de Zootecnia 67, Supl. 1 49-51
Archivos de Zootecnia 67, Supl. 1 49-51
As raças suínas locais estão adaptadas a ambientes locais específicos e são alimentadas com vários alimentos disponíveis localmente. Para além do seu interesse genético da óptica da agro-biodiversidade, elas representam uma base para fileir
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1d5c4b7bfa70d5a89628a17756fcb3de
https://zenodo.org/record/1202461
https://zenodo.org/record/1202461
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculturae Conspectus Scientificus 82(2), 137-141
Scopus-Elsevier
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 82
Issue 2
Scopus-Elsevier
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 82
Issue 2
In this research we proposed an integrated methodological approach to measure the “real” consumers’ preference towards new Traditional (TPP) and Innovative Pork Products (ITPP) from three untapped pig breeds in Spain (Porc Negre), Italy (Cinta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3b0fc9f839782356ef3b2d9ca37c3edc
https://zenodo.org/record/1136170
https://zenodo.org/record/1136170
Autor:
Lebret, B., Pugliese, C., Bozzi, R., Font-I-Furnols, M., Prevolnik Povše, M., Tomažin, U., Marjeta Čandek Potokar
Publikováno v:
ACS. Agriculturae Conspectus Scientificus 2 (82), 133-136. (2017)
Scopus-Elsevier
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 82
Issue 2
Agriculturae Conspectus Scientificus 82(2) 133-136
Scopus-Elsevier
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 82
Issue 2
Agriculturae Conspectus Scientificus 82(2) 133-136
Emerging non-destructive technologies are of interest in meat sector science and industry since they allow the characterization of products and quality control throughout processing. Three diff erent new technologies described in this paper will be c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::29ddab366b7a4564fa5e18ec8199e1d2
http://prodinra.inra.fr/record/430275
http://prodinra.inra.fr/record/430275