Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Tomašević, Marina"'
Autor:
Ćurko, Natka, Lukić, Katarina, Tušek, Ana Jurinjak, Balbino, Sandra, Vukušić Pavičić, Tomislava, Tomašević, Marina, Redovniković, Ivana Radojčić, Ganić, Karin Kovačević
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukić, Katarina, Brnčić, Mladen, Ćurko, Natka, Tomašević, Marina, Jurinjak Tušek, Ana, Kovačević Ganić, Karin
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry November 2020 68
Autor:
Lukić, Katarina, Brnčić, Mladen, Ćurko, Natka, Tomašević, Marina, Valinger, Davor, Denoya, Gabriela I., Barba, Francisco J., Ganić, Karin Kovačević
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry December 2019 59
Autor:
Tomašević, Marina, Perić, Katarina, Damijanić, Kristijan, Staver, Mario, Ćurko, Natka, Kovačević Ganić, Karin
Publikováno v:
Fermentation (Basel); May2024, Vol. 10 Issue 5, p252, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cvjetko Bubalo, Marina, Ćurko, Natka, Tomašević, Marina, Kovačević Ganić, Karin, Radojčić Redovniković, Ivana
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2016 200:159-166
Autor:
Orbanić, Fumica, Rossi, Sara, Bestulić, Ena, Kovačević Ganić, Karin, Ćurko, Natka, Tomašević, Marina, Plavša, Tomislav, Jeromel, Ana, Radeka, Sanja
Six vinification treatments, including control treatment (K7) were carried out to investigate: the impact of 48-h pre-fermentative mash cooling (8 °C) followed by 13-days maceration (C15), 28- days maceration (C30) and saignée technique (CS15) ; an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::f4ba0bbd9c26424e6f944c8f0f50c622
https://www.bib.irb.hr/1256786
https://www.bib.irb.hr/1256786