Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Tomé, Elisabetta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2669, 21p
Autor:
Kuniyoshi, Taís Mayumi, Mendonça, Carlos Miguel Nóbrega, Vieira, Viviane Borges, Robl, Diogo, de Melo Franco, Bernadette Dora Gombossy, Todorov, Svetoslav Dimitrov, Tomé, Elisabetta, O'Connor, Paula Mary, Converti, Attilio, Araújo, Welington Luiz, Vasconcellos, Lívia Paula Silva Palmeiras, Varani, Alessandro de Mello, Cotter, Paul David, Rabelo, Sarita Cândida, Oliveira, Ricardo Pinheiro de Souza
Publikováno v:
In Bioresource Technology October 2021 338
Autor:
Todorov, Svetoslav Dimitrov, Wachsman, Monica, Tomé, Elisabetta, Vaz-Velho, Manuela, Ivanova, Iskra Vitanova
Publikováno v:
Probiotics & Antimicrobial Proteins; Apr2024, Vol. 16 Issue 2, p394-412, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomé, Elisabetta1,2 (AUTHOR), Todorov, SvetoslavD.3 (AUTHOR), Gibbs, PaulA.1,4 (AUTHOR), Teixeira, PaulaC.1 (AUTHOR) pcteixeira@esb.ucp.pt
Publikováno v:
Food Biotechnology. Jan-Mar2009, Vol. 23 Issue 1, p50-73. 24p. 1 Black and White Photograph, 5 Charts.
Autor:
Rosales O., Yolima Beatriz, Raybaudi Massilia, Rosa, Medina, Ana Luisa, Mosqueda Melgar, Jonathan, Tomé, Elisabetta
Entre los compuestos antimicrobianos agregados a las películas para recubrir alimentos, se encuentran aceites esenciales, extractos de plantas y especias, estos han demostrado ser efectivos contra Salmonella, Listeria y S. aureus, pero su utilizaci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::cbab2ce3a9c846c13354523016bc47c0
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/43309
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/43309
Autor:
Todorov, S D, Wachsman, Monica, Tomé, Elisabetta, Dousset, Xavier, Destro, Maria Teresa, Dicks, Leon Milner Theodore, Gombossy de Melo Franco, Bernadette Dora, Vaz-Velho, M, Drider, Djamel
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2010, 84 (3), pp.334-343. ⟨10.1016/j.meatsci.2009.08.053⟩
Meat Science, Elsevier, 2010, 84 (3), pp.334-343. ⟨10.1016/j.meatsci.2009.08.053⟩
Bacteriocins bacST202Ch and bacST216Ch, produced by Lactobacillus plantarum strains isolated from Beloura and Chouriço, respectively, inhibited the growth of a number of Gram-positive and Gram-negative meat spoilage bacteria. According to trycine-SD
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.