Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Tolun, Aysu"'
Brewing method‐dependent changes of volatile aroma constituents of green tea (Camellia sinensis L.).
Autor:
Göksu Sürücü, Canan1 (AUTHOR) canan.goksusurucu@tarimorman.gov.tr, Tolun, Aysu2 (AUTHOR), Halisçelik, Ozan3 (AUTHOR), Artık, Nevzat2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7186-7201. 16p.
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. Aug2024, Vol. 48 Issue 1, p9-23. 15p.
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy February 2024 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 10 December 2016 239:23-33
Autor:
Gharibzahedi, Seyed Mohammad Taghi, Moghadam, Maryam, Amft, Jonas, Tolun, Aysu, Hasabnis, Gauri, Altintas, Zeynep
Publikováno v:
Molecules; Nov2023, Vol. 28 Issue 22, p7469, 36p
Autor:
Tolun, Aysu, Altintas, Zeynep
Publikováno v:
In Advanced Sensor Technology 2023:593-646
Autor:
Oberoi, Khyati1, Tolun, Aysu2, Sharma, Kanika1, Sharma, Somesh1 someshsharma@shooliniuniversity.com
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Oct/Nov2019, Vol. 9 Issue 2, p280-287. 8p.
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 9
Foods, Vol 10, Iss 1999, p 1999 (2021)
Volume 10
Issue 9
Foods, Vol 10, Iss 1999, p 1999 (2021)
Thanks to the beneficial properties of probiotic bacteria, there exists an immense demand for their consumption in probiotic foods worldwide. Nevertheless, it is difficult to retain a high number of viable cells in probiotic food products during thei