Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Tolinacki M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bajic SS, Canas MA, Tolinacki M, Badia J, Sánchez Fernández B, Golic N, Margolles A, Baldoma L, Ruas-Madiedo P
Publikováno v:
SCIENTIFIC REPORTS
r-FSJD. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
instname
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
r-FSJD. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
instname
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
In recent years the role of extracellular vesicles (EVs) of Gram-positive bacteria in host-microbe cross-talk has become increasingly appreciated, although the knowledge of their biogenesis, release and host-uptake is still limited. The aim of this s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::849947d402348ae14814ee636552e92d
https://www.nature.com/articles/s41598-020-78920-z.pdf
https://www.nature.com/articles/s41598-020-78920-z.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arhiv za farmaciju, Vol 73, Iss 6, Pp 515-534 (2023)
In recent years, a vast number of human diseases have been correlated with gut microbiota dysbiosis. The development of modern methods in molecular microbiology, such as the culturomics approach, as well as various multi-omics methods like next gener
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59bab9d90af4439184d6f577aa6ab74b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Terzic-Vidojevic, A., Tolinacki, M., Nikolic, M., Jelena Lozo, Begovic, J., Gulahmadov, S. G. O., Kuliev, A. A., Dalgalarrondo, M., Chobert, J. -M, Haertlé, T., Topisirovic, L.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 8, No 11 (2009)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Studied lactic acid bacteria (LAB) were isolated from two types of final ready-to-eat artisanal dairy products (cheeses – Agdas, Sheki and yogurts - Karabakh, Ganja and Baku) manufactured inAzerbaijan. The Agdas cheese belongs to the group of semi