Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Tolerance acquisition"'
Autor:
Ane Catarine Tosi Costa, Lisa Schneper, Mariano Russo, A. Alberto R. Fernandes, James R. Broach, Patricia M. B. Fernandes
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 8, p 395 (2024)
While the transcriptional responses of yeast cells to a variety of individual stress conditions have been extensively studied, their responses to sequential stress conditions are less well understood. In this study, we present a comparative analysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cb753542c8346498e01ab34f4321b2e
Publikováno v:
Frontiers in Pediatrics, Vol 10 (2022)
BackgroundThe gold standard to diagnose food allergy (FA) is a double-blind, placebo-controlled food challenge (OFC), even if it shows potential risk of severe allergic reactions for the patient and is time-consuming. Therefore, easier, and less inva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7e61a0f96e142af95dd1384c8ef2dce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kiyotaka Ohtani, Sakura Sato, Akinori Syukuya, Tomoyuki Asaumi, Kiyotake Ogura, Yumi Koike, Katsuhito Iikura, Noriyuki Yanagida, Takanori Imai, Motohiro Ebisawa
Publikováno v:
Allergology International, Vol 65, Iss 2, Pp 153-157 (2016)
Background: Hen's egg (HE) allergy develops during infancy. We investigated tolerance acquisition in Japanese children allergic to HE aging
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e968630e29624b1199adec2b8ddefc74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takanori Imai, Noriyuki Yanagida, Mika Ogata, Takatsugu Komata, Morimitsu Tomikawa, Motohiro Ebisawa
Publikováno v:
Allergology International, Vol 63, Iss 2, Pp 205-210 (2014)
Background: : Some studies have been reported about positioning of SPT in the diagnosis of food allergy. On the other hand, it is not yet clear about the positioning of SPT in the diagnosis of tolerance acquisition of the immediate type food allergy.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c83b0c5de8134f68bdec0a3f1b1c27ab
Autor:
Rita Nocerino, Gianluca Terrin, Linda Cosenza, Roberto Berni Canani, Viviana Granata, Vincenza Pezzella, Margherita Di Costanzo
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 5, Iss 6, Pp 655-664 (2012)
Food allergy (FA) continues to be a growing health concern for infants living in Western countries. The long-term prognosis for the majority of affected infants is good, with 80–90% naturally acquiring tolerance by the age of five years. However, r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4797640bbf44a108de5b3dc84abeaeb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.