Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Toiu, A.M."'
Autor:
Luchian C.E., Cotea V.V., Vlase L., Toiu A.M., Colibaba L.C., Răschip I.E., Nadăş G., Gheldiu A.M., Tuchiluş C., Rotaru L.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 04006 (2019)
The use of antioxidants and antibacterials in food industry has become increasingly necessary to ensure the high quality of food. Grape pomace is the main by-product of winemaking industry that concentrates bioactive metabolites with more studied ant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55808b798e90494096e4f0aac8abd0da
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 04007 (2019)
Byproducts obtained after wine production constitute an important source for the extraction of antioxidant compounds. Phenolic compounds showed a wide spectrum of biological actions for the human health, often associated with neuroprotective, cardiop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/058c189263744dbeb11e14eaf73bfd4e
Autor:
Roca, P., Luchian, C.E., Cotea, V.V., Vlase, L., Toiu, A.M., Colibaba, L.C., Răschip, I.E., Nadăş, G., Gheldiu, A.M., Tuchiluş, C., Rotaru, L.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.