Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Toelstede, S."'
Publikováno v:
In Food Research International November 2016 89 Part 1:850-859
Publikováno v:
In Food Research International June 2016 84:180-188
Pasteurised (80 degrees C, 10 min) and ultra-high temperature (UHT) treated (140 degrees C, 10 s) lupin protein based milk alternatives were evaluated regarding their lipoxygenase activities and sensory qualities. The sensory profiles were characteri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::85604480c9f1a2bc89b9c98715af2178
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/244784
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/244784
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.