Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Tocopherols profile"'
Autor:
Oumayma Belhoussaine, Chaimae El Kourchi, Amakhmakh Mohammed, Adil EL Yadini, Riaz Ullah, Zafar Iqbal, Khang Wen Goh, Monica Gallo, Hicham Harhar, Abdelhakim Bouyahya, Mohamed Tabyaoui
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101785- (2024)
This study examines the effect of UV irradiation on the oxidation stability of Linum usitatissimum oil, presenting possible changes in the phytochemical profile due to photo-oxidation. GC–MS analysis of the oils identified 11 fatty acid compounds w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57eac34eb0cb46979c4f753b8e832571
Autor:
Belhoussaine, Oumayma a, El Kourchi, Chaimae a, Mohammed, Amakhmakh b, EL Yadini, Adil a, Ullah, Riaz c, Iqbal, Zafar d, Goh, Khang Wen e, f, Gallo, Monica g, Harhar, Hicham a, Bouyahya, Abdelhakim h, ⁎, Tabyaoui, Mohamed a
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Slim, Souihli, Rodrigues, Nuno, Veloso, Ana C. A., Dias, Luis G., Cruz, Rebeca, Casal, Susana, Oueslati, Souheib, Pereira, José A., Peres, António M.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Tunisian commercial monovarietal olive oils, produced from two predominant autochthonous olive cultivars (cvs Chétoui and Oueslati) and another less investigated olive cultivar (cv Sahli) were studied. Chemical and sensory data have shown that most
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b9259f7af933e52a845c94505c0dea59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.