Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Tobal, Thaise Maria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 22, Article number: e2018246, Published: 13 JUN 2019
Resumo No presente estudo, foram caracterizados os componentes químicos de flavedo, albedo, semente, bagaço e das farinhas obtidas da laranja Citrus sinensis L. Osbeck sanguínea- de-mombuca e as farinhas foram utilizadas na substituição de gordu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::12c33c0f8435d1cb0a8e56ad5603df45
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232019000100427&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232019000100427&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tobal, Thaise Mariá [UNESP]
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:31:04Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2011-08-05Bitstream added on 2014-06-13T19:19:58Z : No. of bitstreams: 1 tobal_tm_dr_arafcf.pdf: 1024748 bytes, checksum: 9a431e076fe886b2b80c19c23adb8b
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/100943
Autor:
Tobal, Thaise Mariá.
Orientador: João Bosco Faria
Coorientador: Maurício Boscolo
Banca: Douglas Wagner Franco
Banca: Roberto da Silva
Banca: Fernando Valadares Novaes
Banca: Maurício Boscolo
Este estudo teve como objetivo aplicar β-glico
Coorientador: Maurício Boscolo
Banca: Douglas Wagner Franco
Banca: Roberto da Silva
Banca: Fernando Valadares Novaes
Banca: Maurício Boscolo
Este estudo teve como objetivo aplicar β-glico
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/100943