Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Tobal, Thaise Mariá"'
Autor:
Tobal, Thaise Mariá [UNESP]
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:31:04Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2011-08-05Bitstream added on 2014-06-13T19:19:58Z : No. of bitstreams: 1 tobal_tm_dr_arafcf.pdf: 1024748 bytes, checksum: 9a431e076fe886b2b80c19c23adb8b
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/100943
Autor:
Tobal, Thaise Mariá.
Orientador: João Bosco Faria
Coorientador: Maurício Boscolo
Banca: Douglas Wagner Franco
Banca: Roberto da Silva
Banca: Fernando Valadares Novaes
Banca: Maurício Boscolo
Este estudo teve como objetivo aplicar β-glico
Coorientador: Maurício Boscolo
Banca: Douglas Wagner Franco
Banca: Roberto da Silva
Banca: Fernando Valadares Novaes
Banca: Maurício Boscolo
Este estudo teve como objetivo aplicar β-glico
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/100943
Autor:
dos Santos, Elisvânia Freitas1 elisvania@gmail.com, Tobal, Thaise Mariá2 thaisetobal@ufgd.edu.br, Flor Ziegler Sanches, Fabiane La1 fabianelaflor@gmail.com
Publikováno v:
Interações. Apr-Jun2022, Vol. 23 Issue 2, p505-515. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 9; e433997418
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e433997418
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e433997418
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e433997418
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e433997418
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The production of food using good manufacturing procedures is essential in food services. The objective of this study was to evaluate the conditions of food producing establishments regarding good manufacturing practices, including restaurants, snack
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8796959d44919dde3712272c5291f7bf
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/7418
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/7418
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2021, Vol. 19 Issue 1, p83-92, 10p
Autor:
Tobal, Thaise Mariá1 (AUTHOR), da Silva, Roberto1 (AUTHOR), Gomes, Eleni1 (AUTHOR), Bolini, Helena Maria André2 (AUTHOR), Boscolo, Mauricio1 (AUTHOR) boscolo@ibilce.unesp.br
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. May2012, Vol. 63 Issue 3, p273-277. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.