Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Toan Khuong"'
Autor:
Yusheng Zheng, Gary S. Bender, Philippe E. Rolshausen, Toan Khuong, David E. Crowley, Ben Faber, Mary Bianchi, Carol J. Lovatt, Salvatore Campisi-Pinto
Publikováno v:
HortScience. 52:1707-1715
Optimizing ‘Hass’ avocado (Persea americana Mill.) tree nutrient status is essential for maximizing productivity. Leaf nutrient analysis is used to guide avocado fertilization to maintain tree nutrition. The goal of this research was to identify
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 206:15-23
Antioxidant compounds and reactive oxygen-scavenging systems were investigated in ‘Hass’ avocado fruit set by determinate (DFS) and indeterminate floral shoots (IFS). During early development, DFS produced the largest fruit, IFS the smallest. Nor
Autor:
Oleg Daugovish, Ben Faber, Sonya Webb, Maren J. Mochizuki, Toan Khuong, Lea Corkidi, Julie P. Newman, Donald J. Merhaut
Publikováno v:
HortScience. 48:1109-1112
Agriculture is a major industry in California, with cool-season crops grown along the state’s coasts, warm-season crops grown in the hot deserts, and many temperate crops grown in the state’s valleys. In coastal communities such as Ventura County
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 135:694-698
The effect of harvest date on nutritional compounds and antioxidant activity (AOC) in avocado ( Persea americana Mill. cv Hass) fruit during storage was determined. The fruits were harvested at seven different dates and ripened at 25 °C following 21
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 130:753-761
Despite problems of low fruit set, small fruit size and alternate bearing, the Hass cultivar dominates commercial avocado production worldwide. To increase yield and fruit size, gibberellic acid (GA 3 ) (25 mg L −1 ) was applied at different stages
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 130:743-752
Worldwide, gibberellic acid (GA3) is used routinely to increase fruit number and size of seedless mandarins. The efficacy of seven combinations of GA3 concentrations and application times to maximize total yield and yield of commercially valuable fru
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.