Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Tiwari Ajita"'
Extrusion cooking technology: Principal mechanism and effect on direct expanded snacks – An overview
Autor:
Tiwari Ajita, Jha S. K.
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 6, Iss 1 (2017)
The snack industry is one of the fastest growing food sectors and is an important contributor within the global convenience food market. Nowadays snacks and convenience foods are also consumed regularly in India. Properly designed convenience foods c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/647640704a8a44308b195a007c490a90
Autor:
Pusty, Kasturi, Kumar Dash, Kshirod, Giri, Souvik, Raj, G.V.S. Bhagya, Tiwari, Ajita, Shaikh, Ayaz Mukarram, Béla, Kovács
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry January 2024 102
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Nanotechnology Applications for Food Safety and Quality Monitoring 2023:289-300
Publikováno v:
In Nanotechnology Applications for Food Safety and Quality Monitoring 2023:321-340
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Positive School Psychology; 2022, Vol. 6 Issue 3, p5552-5560, 9p