Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Tiwari, Ajita"'
Autor:
Nath, Pinku Chandra, Mishra, Awdhesh Kumar, Sharma, Ramesh, Bhunia, Biswanath, Mishra, Bishwambhar, Tiwari, Ajita, Nayak, Prakash Kumar, Sharma, Minaxi, Bhuyan, Tamanna, Kaushal, Sushant, Mohanta, Yugal Kishore, Sridhar, Kandi
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2024 447
Autor:
Pusty, Kasturi, Kumar Dash, Kshirod, Giri, Souvik, Raj, G.V.S. Bhagya, Tiwari, Ajita, Shaikh, Ayaz Mukarram, Béla, Kovács
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry January 2024 102
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Dec2023, Vol. 32 Issue 14, p2025-2042, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Positive School Psychology; 2022, Vol. 6 Issue 3, p5552-5560, 9p
Autor:
Tiwari Ajita, S.K. Jha
Publikováno v:
Journal of Biosystems Engineering. 42:62-68
Purpose: The storage life of pearl millet-based, deep fried, ready-to-eat snacks, packaged in aluminum-laminated polyethylene having a thickness of 50 μm (with and without nitrogen) was evaluated under storage conditions of 38±2°C and 90% RH. Meth
Autor:
Tiwari Ajita
Publikováno v:
Extrusion of Metals, Polymers and Food Products
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e977462541b6bd713194ff7550caa7c8
http://www.intechopen.com/articles/show/title/extrusion-cooking-technology-an-advance-skill-for-manufacturing-of-extrudate-food-products
http://www.intechopen.com/articles/show/title/extrusion-cooking-technology-an-advance-skill-for-manufacturing-of-extrudate-food-products
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2014, Vol. 38 Issue 3, p1215-1223. 9p.