Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Tita Ovidiu"'
Autor:
Shamtsyan Mark, Kolesnikov Boris, Pushkarev Mikhail, Gaceu Liviu, Oprea Oana Bianca, Iatco Iulia, Mnerie Dumitru, Mnerie Gabriela, Tita Ovidiu, Tita Mihaela, Georgescu Checilia, Mironescu Monica, Stefanov Stefan, Damianova Stanka
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 215, p 01002 (2020)
A survey among the consumers of North-Western region of Russia (St. Petersburg and Leningradskaya oblast) was carried out, to determine awareness and understanding of food labeling, as well as usefulness of various elements of food labeling.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d820a63709484c7695011bddfc7ecd55
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 18, Iss 2, Pp 85-91 (2014)
The present communication contains research and experimental investigations regarding the labelling process of dairy products in tight relation with the national and European legislative requirements. Two methods have been used during the marketing r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62cec8c5c86c4e5ea0e3b297f2313f24
Identification of Probiotic Strains from Human Milk in Breastfed Infants with Respiratory Infections
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 18, Iss 2, Pp 73-84 (2014)
Isolation and industrial exploitation of probiotics from human milk is a goal for worldwide milk biotechnology centres because of their modulation effect on the immune system in infants and adults. In the proposed study we have analysed fermentation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/703f216b5a2a460997289c59abb214dc
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 17, Iss 1, Pp 39-45 (2013)
Wine grapes are brought to the center in baskets, plastic containers, wooden bene, or more modern like metal bene. From picking and transport can be transmitted to grapes, the iron or copper from all equipment on metal and after will be transmitted a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c1a66052dff4c6185097f781b1455c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.