Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Tisane"'
Autor:
Anthony Cemaluk Chinedum Egbuonu, Prince Ogochukwu Alaebo, Udumma Nsofor Onuoha, Chinomso Juliet Njoku, Chiemeziem Adanma Obike, Susan Ogechi Nlemadim, Blessing Ifeoma Chukwu, Sopuruchi Mary-Augusta Iwejuo, Onyedikachi Glory Amaechi, Victor Ifechukwu Obiefuna, Bessing Nmesomachi Onuoha, DivineTreasure Nzubechukwu Okoli, Precious Chinonso Nwokeoma, Chukwubuikem Eze
Publikováno v:
Biology, Medicine & Natural Product Chemistry, Vol 13, Iss 1, Pp 99-107 (2024)
Coffee leaves-based tea has relevance in ethno-medications due to its rich phyto-constituents-related diverse pharmacologic activities. Jonhu tisane, a typical Coffea arabica leaf decoction has no supporting scientific basis amidst reported location,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae95f7c9dd3d49aab9e6d9de4e1a587b
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Pertanian, Vol 24, Iss 2, Pp 105-116 (2023)
Daun karamunting (Melastoma malabathricum. L) dalam bentuk teh (Tisane) dipreparasi sebagai minuman merupakan salah satu upaya menangani diabetes oleh masyarakat di Kalimantan Barat. Tujuan dari penelitian ini adalah memetakan profil sensori minuman
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0bbf039141b4f88a4ca7c1189f2ca36
Publikováno v:
Saudi Pharmaceutical Journal, Vol 31, Iss 5, Pp 626-638 (2023)
Background: Tisanes are a potential source of phytochemicals to reduce disease risk conditions and are used to protect from non-communicable diseases, globally. A few tisanes have gained more popularity than others depending on their chemical composi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23f2d77b917144b0b4cbc63766abb817
Autor:
Asadin Briliantama, Nurul Mutmainah Diah Oktaviani, Sitti Rahmawati, Widiastuti Setyaningsih, Miguel Palma
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 12, p 1216 (2022)
Nowadays, dried edible flowers have become one of the eating habits of a healthy lifestyle. The most common way to consume dried flowers is via infused water (tisane). A number of studies on dried edible flowers have reported antioxidant activities m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2e99d42ccaa4aed94ab55bb89f99d58
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 5, Pp 448-455 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62681a11bc2a4fe192edbf28367bb17d
Autor:
gibson, kelly
Publikováno v:
Gastronomica, 2009 May . 9(2), 70-73.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/gfc.2009.9.2.70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beatriz H. Paschoalinotto, Maria Inês Dias, José Pinela, Tânia C.S.P. Pires, Maria José Alves, Andrei Mocan, Ricardo C. Calhelha, Lillian Barros, Rafael P. Ineu, Isabel C.F.R. Ferreira
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 475 (2021)
The chemical composition and biological properties correlation in several medicinal and aromatic plants is still underexplored, especially in its most common form of consumption as tisane. The present study aims to characterize the organic acids and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e394939e65104120a76071b923b8c66f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ekissi , Alice Christine, Kouamé , Kan Benjamin, Koko, Anauma Casimir, Koffi , Kouakou Levi Moïse, Kati-Coulibaly , Séraphin
Publikováno v:
Journal of Applied Biosciences; Vol. 160 No. 1 (2021); 16507-16520
Objectif : Ce travail vise à connaitre les différentes utilisations d’Alchornea cordifolia dans la localité de Daloa (Côte d’Ivoire). Méthodologie et résultats : Il a été mené sous forme d’enquête, auprès des tradipraticiens, des ven