Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Tirkkonen M"'
Publikováno v:
In Tourism Management June 2015 48:455-466
Autor:
Acharid, A., Rizkallah, J., Ait-Ameur, L., Neugnot, B., Seidel, K., Särkkä-Tirkkonen, M., Kahl, J., Birlouez-Aragon, I.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2012 49(2):305-311
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study’s objective was to study how much the salt (NaCl) content of cooked sausage can be reduced without violating the perceived taste pleasantness. 34 assessors evaluated seven cooked sausages made with added salt concentrations of 1.05; 1.20
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::e1aff71c03bfc3f197b089439b896177
http://hdl.handle.net/1975/712
http://hdl.handle.net/1975/712
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.