Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Tirgarian, Behraad"'
Autor:
Tirgarian, Behraad, Farmani, Jamshid
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2023 426
Colloidal network oleogels structured by sonothermal conjugates of sodium caseinate and anionic gums
Autor:
Tirgarian, Behraad, Farmani, Jamshid, Farahmandfar, Reza, Milani, Jafar M., Van Bockstaele, Filip
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2023 140
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2023 134
Autor:
Tirgarian, Behraad, Yadegari, Hoda, Bagheri, Ali, Neshagaran, Elnaz, Mardani, Mohsen, Farmani, Jamshid
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2023 337
Autor:
Tirgarian, Behraad, Farmani, Jamshid, Farahmandfar, Reza, Milani, Jafar M., Van Bockstaele, Filip
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2022 393
Autor:
Milani, Jafar M., Tirgarian, Behraad
Publikováno v:
Journal of Packaging Technology and Research; 20240101, Issue: Preprints p1-13, 13p
Autor:
Tirgarian, Behraad, Farmani, Jamshid, Farahmandfar, Reza, Milani, Jafar M., Van Bockstaele, Filip
Publikováno v:
Food Biophysics; Sep2023, Vol. 18 Issue 3, p362-378, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farahmandfar, Reza1 (AUTHOR) r.farahmandfar@sanru.ac.ir, Tirgarian, Behraad1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2020, Vol. 38 Issue 16, p2182-2189. 8p. 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Farahmandfar, Reza1 (AUTHOR) r.farahmandfar@sanru.ac.ir, Tirgarian, Behraad1 (AUTHOR), Dehghan, Bahare1 (AUTHOR), Nemati, Azeeta1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2020, Vol. 8 Issue 1, p124-138. 15p.