Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Ting, Pisamai"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karinchai, Jirarat, Budluang, Phatcharaporn, Temviriyanukul, Piya, Ting, Pisamai, Nuchuchua, Onanong, Wongnoppavich, Ariyaphong, Imsumran, Arisa, Pitchakarn, Pornsiri
Publikováno v:
In Journal of Ethnopharmacology 15 November 2021 280
Autor:
Srichamnong, Warangkana1, Ting, Pisamai1, Temviriyanukul, Piya1, Pitchakarn, Pornsiri2, Nuchuchua, Onanong3
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2018, Vol. 6 Issue 4, p962-969. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Budluang P; Department of Biochemistry Faculty of Medicine Chiang Mai University Meung Chiang Mai Thailand., Pitchakarn P; Department of Biochemistry Faculty of Medicine Chiang Mai University Meung Chiang Mai Thailand., Ting P; Food and Nutritional Toxicology Unit Institute of Nutrition Mahidol University Salaya Nakhon Pathom Thailand., Temviriyanukul P; Food and Nutritional Toxicology Unit Institute of Nutrition Mahidol University Salaya Nakhon Pathom Thailand., Wongnoppawich A; Department of Biochemistry Faculty of Medicine Chiang Mai University Meung Chiang Mai Thailand., Imsumran A; Department of Biochemistry Faculty of Medicine Chiang Mai University Meung Chiang Mai Thailand.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2016 Aug 26; Vol. 5 (3), pp. 486-496. Date of Electronic Publication: 2016 Aug 26 (Print Publication: 2017).