Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Timokhina, N.I."'
Autor:
Klimenko, V.A., Piontkovska, O.V., Lupaltseva, O.S., Khalturina, T.O., Savvo, O.M., Timokhina, N.I., Soboleva, G.M.
Publikováno v:
CHILD`S HEALTH; Том 13, № 1 (2018); 115-122
Здоровье ребенка-Zdorovʹe rebenka; Том 13, № 1 (2018); 115-122
Здоров'я дитини-Zdorovʹe rebenka; Том 13, № 1 (2018); 115-122
Здоровье ребенка-Zdorovʹe rebenka; Том 13, № 1 (2018); 115-122
Здоров'я дитини-Zdorovʹe rebenka; Том 13, № 1 (2018); 115-122
У статті наведено відомості про поширеність, діагностику, лікування, профілактику бактеріальних і грибкових інфекцій у дітей з хронічн
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Létolle, René, Chesterikoff, André
Publikováno v:
International Journal of Salt Lake Research; Dec1999, Vol. 8 Issue 4, p293-306, 14p
Autor:
Shmuel Yannai
The increasing world population, competition for arable land and rich fishing grounds, and environmental concerns mandate that we exploit in a sustainable way the earth's available plant and animal resources for human consumption. To that end, food c