Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Timkina E"'
Autor:
Timkina E; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, Prague, Czech Republic., Kulišová M; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, Prague, Czech Republic., Palyzová A; Institute of Microbiology, Czech Academy of Sciences, Prague, Czech Republic., Marešová H; Institute of Microbiology, Czech Academy of Sciences, Prague, Czech Republic., Maťátková O; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, Prague, Czech Republic., Řezanka T; Institute of Microbiology, Czech Academy of Sciences, Prague, Czech Republic., Kolouchová IJ; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, Prague, Czech Republic.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2024 Mar 07; Vol. 19 (3), pp. e0299532. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 07 (Print Publication: 2024).
Autor:
Timkina E; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, Technická 5, 166 28 Prague, Czech Republic., Jarošová Kolouchová I; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, Technická 5, 166 28 Prague, Czech Republic., Kyselová L; Research Institute of Brewing and Malting, Lípová 511, 120 44 Prague, Czech Republic., Palyzová A; Institute of Microbiology, Czech Academy of Sciences, Vídeňská 1083, 142 00 Prague, Czech Republic., Murphy DJ; School of Applied Sciences, University of South Wales, Pontypridd CF37 1DL, UK., Řezanka T; Institute of Microbiology, Czech Academy of Sciences, Vídeňská 1083, 142 00 Prague, Czech Republic. Electronic address: rezanka@biomed.cas.cz.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Jan 15; Vol. 431, pp. 137112. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 06.
Autor:
Jaroš P; Department of Biochemistry and Microbiology, University of Chemistry and Technology, 16628 Prague, Czech Republic., Timkina E; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, 16628 Prague, Czech Republic., Michailidu J; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, 16628 Prague, Czech Republic., Maršík D; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, 16628 Prague, Czech Republic., Kulišová M; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, 16628 Prague, Czech Republic., Kolouchová I; Department of Biotechnology, University of Chemistry and Technology, 16628 Prague, Czech Republic., Demnerová K; Department of Biochemistry and Microbiology, University of Chemistry and Technology, 16628 Prague, Czech Republic.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2022 Jun 13; Vol. 27 (12). Date of Electronic Publication: 2022 Jun 13.
Analysis of Bacteriohopanoids from Thermophilic Bacteria by Liquid Chromatography-Mass Spectrometry.
Autor:
Kolouchová I; Department of Biotechnology, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16 628 Prague, Czech Republic., Timkina E; Department of Biotechnology, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16 628 Prague, Czech Republic., Maťátková O; Department of Biotechnology, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16 628 Prague, Czech Republic., Kyselová L; Research Institute of Brewing and Malting, Lípová 511, 120 44 Prague, Czech Republic., Řezanka T; Institute of Microbiology, The Czech Academy of Sciences, Vídeňská 1083, 142 20 Prague, Czech Republic.
Publikováno v:
Microorganisms [Microorganisms] 2021 Sep 30; Vol. 9 (10). Date of Electronic Publication: 2021 Sep 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martins, Carlos Henrique G.1 (AUTHOR) carlos.martins2@ufu.br
Publikováno v:
Molecules. Feb2024, Vol. 29 Issue 3, p644. 3p.
Autor:
Cometa, Stefania1 (AUTHOR) stefania.cometa@jaber.it, Busto, Francesco2,3 (AUTHOR) f.busto3@studenti.uniba.it, Castellaneta, Andrea2 (AUTHOR) andrea.castellaneta@uniba.it, Cochis, Andrea4 (AUTHOR) andrea.cochis@med.uniupo.it, Najmi, Ziba4 (AUTHOR) ziba.najmi@uniupo.it, Rizzi, Rosanna5 (AUTHOR) rosanna.rizzi@ic.cnr.it, Losito, Ilario2,6 (AUTHOR) ilario.losito@uniba.it, De Giglio, Elvira2,3,6 (AUTHOR) elvira.degiglio@uniba.it
Publikováno v:
Molecules. Sep2023, Vol. 28 Issue 18, p6449. 21p.