Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Timakova R.T."'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 120-127 (2018)
The increase in the shelf life of perishable food products is one of the priority trends in the development of the food and processing industry. A study has been carried out of the effect of various doses of ionizing radiation on the safety of refrig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f17d9aaf5d74db6bbf8438facb934f9
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 162-169 (2017)
To determine the absorbed doses of ionizing radiation of food, it is recommended to use the method of electron paramagnetic resonance (EPR), but, at the same time, determination method improvement is necessary. The objective of the study is improveme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10aeccc1b93747aebf1168eab113c9d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Timakova, R.T., Tikhonov, S.L., Tikhonova, N.V., Kudriashev, L.S., Kudriashova, O.A., Stozhko, N.Yu., Iliukhin, R.V.
Тимакова Роза Темерьяновна. Ведущий специалист института торговли, пищевых технологий и сервиса, Уральский государственный экономичес
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::b692c87a61169e7b88318497f03d0fb1
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31156
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31156
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.