Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Timakova, Roza T."'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 537, p 05028 (2024)
Safety issues of wheat grain under conditions of deterioration in the biological activity of soil lead to the growth of various fungi, including those of the genus Alternaria. These fungi produce mycotoxins that are dangerous for crops. There is no d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fb2232a851d4219b6537a3a292fa21b
Autor:
Timakova Roza T., Iliukhina Iuliia V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 103, p 00072 (2024)
Traditional soft cheese production technology is characterized by the use of one type of farm animal in the milk formulation. Introduction to the recipe of soft cheese made from raw cow’s milk, a functional ingredient of spirulina (Spirulina plante
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/149859787bc049758766015b5c60d124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.