Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Tilola M"'
Autor:
Filipello, V., Di Ciccio, P.A., Colagiorgi, A., Tilola, M., Romanò, A., Vitale, N., Losio, M.N., Luini, M., Zanardi, E., Ghidini, S., Ianieri, A., Finazzi, G.
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2019 91:110-118
Autor:
FILIPELLO, V.1 virginia.filipello@izsler.it, TILOLA, M.1, ZANI, L.2, BERTASI, B.1, LUINI, M. V.3, FINAZZI, G.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2019, Vol. 31 Issue 1, p67-74. 8p.
Autor:
Bertasi Barbara, Tilola Michela, Mangeri Lucia, Benevenia Roberto, Cappa Veronica, Scaburri Alessandra, Scaramagli Sonia, Bergami Raffaella, Enrico Pavoni, Losio Marina Nadia, Peletto Simone
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Currently food fraud and authenticity of products composition are topics of great concern; ingredients quantification could allow to identify small amounts of contaminats or voluntary addition of improper components. Many molecular methods a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/699656c0b71841f3b5e327b4b54dcff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.