Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Tileubayeva, Zhanar"'
Autor:
Tileubayeva Zhanar, Nazarbekova Saltanat, Aytzhanova Mira, Zhussupova Aizhan, Saparbaeva Nurzipa
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 100, p 04040 (2024)
Factors that determine the degree of development of wheat brown rust are the influence of temperature (the growth limits of uredospores are from 2 to 32 °C with an optimum of 15-20 °C) and the effect of a drop of liquid for at least 4-6 hours. Unde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ab677ae65d744c3a856f423a34aeb7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Phytopathology & Plant Protection; Jun2022, Vol. 55 Issue 9, p1102-1116, 15p
Autor:
Shapalov, Shermahan, Kurmanbayeva, Meruyert, Tileubayeva, Zhanar, Sarbayev, Amangeldy, Nazarbekova, Saltanat, Bazargaliyeva, Aliya, Admanova, Gulnar, Kaliyeva, Aigul, Naukenova, Aigul, Alpamysova, Ghulzhaina, Dospayeva, Aidana, Taubayeva, Aliya
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 10 August 2016 231 Supplement:S46-S46