Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Tikunov, Y.M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tikunov, Y.M, Molthoff, Jos, De vos, R.C.H, Beekwilder, J, Van Houwelingen, A, Van der Hooft, Justin J. J., Nijenhuis-de Vries, Mariska, Labrie, C.W, Verkerke, W, Van de Geest, H, Viquez Zamora, Marcela, Presa Castro, Silvia, Rambla Nebot, Jose Luis, Granell Richart, Antonio, Hall, R.D, Bovy, Arnaud G.
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Phenylpropanoid volatiles are responsible for the key tomato fruit (Solanum lycopersicum) aroma attribute termed "smoky." Release of these volatiles from their glycosylated precursors, rather than their biosynthesis, is the major determinant of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8235a2a3a179f46b477d4b9de2fda985
http://hdl.handle.net/10251/87616
http://hdl.handle.net/10251/87616
Publikováno v:
Proceedings of the XIVth EUCARPIA Meeting on Genetics and Breeding of Capsicum & Eggplant, Valencia, Spain
Proceedings of the XIVth EUCARPIA Meeting on Genetics and Breeding of Capsicum & Eggplant, Valencia, Spain. Universidad Politécnica de Valencia
Proceedings of the XIVth EUCARPIA Meeting on Genetics and Breeding of Capsicum & Eggplant, Valencia, Spain. Universidad Politécnica de Valencia
In this study volatile and non-volatile compounds and several agronomical important parameters were measured in mature fruits of elite sweet pepper breeding lines and hybrids and several genebank accessions from different Capsicum species. The sweet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9d2dc6185ac2db2e092fab0cd06a9214
https://research.wur.nl/en/publications/characterization-of-volatile-and-non-volatile-compounds-of-fresh-
https://research.wur.nl/en/publications/characterization-of-volatile-and-non-volatile-compounds-of-fresh-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Euphytica, 131(1), 71-81
Euphytica 131 (2003) 1
Euphytica 131 (2003) 1
The level of polymorphism in tomato was studied using ISSR-PCR. Five tomato species: Lycopersicon esculentum, Lycopersicon pennellii, Lycopersicon cheesmanii, Lycopersicon humboldtii, Lycopersicon hirsutum and two Lycopersicon esculentum substitution
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::436a7c58084d139fbacda5347cd82480
https://research.wur.nl/en/publications/application-of-issr-markers-in-the-genus-lycopersicon
https://research.wur.nl/en/publications/application-of-issr-markers-in-the-genus-lycopersicon
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.