Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Tikhonova, Anastasia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akhmetzyanova, Ilseyar *, Aaron, Tonya *, Galbo, Phillip, Tikhonova, Anastasia, Dolgalev, Igor, Tanaka, Masato, Aifantis, Iannis, Zheng, Deyou, Zang, Xingxing, Fooksman, David *
Publikováno v:
In Blood Advances 28 September 2021 5(18):3592-3608
Autor:
Tikhonova Anastasia N., Ageyeva Natalia M., Biryukova Svetlana A., Globa Ekaterina V., Abakumova Alla A.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 3, Pp 493-502 (2020)
Introduction. Any waste can become a raw material for new products. Therefore, waste should be considered as secondary material resources. Grape pomace is the basic waste of wine industry, and research in its chemical composition may allow for a more
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/125bda2df3984065ba7631dbb0ab5e37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 285, p 05018 (2021)
The article is devoted to the research of the makeup of phenolic compounds and fatty acids of grape pomace. The phenolic compounds were identified in skin and seed extracts and in extracts of skin-and-seed mixtures; the fatty acids – in grape oil g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/003140bc56644c80a4a69f92e956ffa4
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 285, p 05019 (2021)
This article presents experimental data on physicochemical parameters (humidity, density, bulk density, effective viscosity) of grape pomace of various white and red grape varieties, subject to the processing technology applied. It was established th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dd13163536046ca9681ed994a4227d0
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 34, p 06002 (2021)
Experimental data on the content of biologically valuable components in grape pomace are presented. The presence of organic acids was revealed in an amount from 33.35 g/kg (Saperavi) to 108.2 g/kg (Rebo). The main acid is tartaric. Phenolic compounds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a711cd4aabb848769a6b603e81277028