Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Tiger nut horchata"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
There was studied the effect of high-pressure homogenization (HPH) on the protein profile of tiger nut “horchata” drink. There were depicted protein profile of samples obtained at 0, 50, 100, 150 and 200 MPa homogenization pressures by SDS-PAGE f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::56a62a0455ecb81ff711409f185e074d
http://hdl.handle.net/10261/295629
http://hdl.handle.net/10261/295629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.