Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Tietze, Stefan."'
While analytic calculations may give access to complex-valued electromagnetic field data which allow trivial access to envelope and phase information, the majority of numeric codes uses a real-valued represantation. This typically increases the perfo
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1801.04812
Autor:
Tietze, Stefan.
Publikováno v:
LF.
Berlin, Freie Univ., Diss., 2005.
Dateiformat: zip, Dateien im PDF-Format
Dateiformat: zip, Dateien im PDF-Format
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2019 247:136-143
Publikováno v:
In Journal of Computational Physics: X January 2019 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2017 201:1-8
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2016 57 Part A:1-10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
GMS Interdisciplinary Plastic and Reconstructive Surgery DGPW, Vol 4, p Doc10 (2015)
Background: The objective of this study was to evaluate differences in various clinical endpoints in patients with reconstructive surgery by renal partial nephrectomy for tumors up to 4 cm compared to tumors larger than 4 cm.Material and methods: A t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37685f7447d740b7b9c3ccfefde16e5c
Autor:
Tietze, Stefan
Wheat dough was mixed by shearing - the only source of mechanical energy. It still allowed determining the dough development time. Shear steps with alternating shear direction allowed deriving rheological data directly instead of applying rheological
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::1ac552c50895e93efc5fbbf9079100dd
https://mediatum.ub.tum.de/doc/1551061/document.pdf
https://mediatum.ub.tum.de/doc/1551061/document.pdf