Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Tie, Dan"'
Publikováno v:
In Microchemical Journal September 2021 168
Autor:
Yang, Ji-Xin, Yang, Yu-Qing, Hu, Wen-Yu, Yang, Lu, Wu, Jiang, Wen, Xin-Xin, Yu, Jing, Huang, Mei-Ling, Xu, Dong-Dong, Tie, Dan-Chen, Wang, Lei, Li, Fan-Fan, Li, Nan-Lin
Publikováno v:
Oncologist; Jan2024, Vol. 29 Issue 1, pe15-e24, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ambient Intelligence and Humanized Computing; 20240101, Issue: Preprints p1-22, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Xuan1 (AUTHOR), Tie, Dan1 (AUTHOR), Li, An‐ni1 (AUTHOR), Hu, Shuang1 (AUTHOR), Bi, Xiao‐ping1 (AUTHOR) bixping@163.com, Bai, Xiao‐hong1 (AUTHOR) bxh246@163.com
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Nov2020, Vol. 43 Issue 21, p4067-4076. 10p.
Publikováno v:
The Auk, 2014 Jul 01. 131(3), 396-406.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90008555
Publikováno v:
Journal of Ambient Intelligence and Humanized Computing. 12:8241-8254
This article is aimed at exploring an improved Taguchi SNR technique to settle the problem of multi-criteria decision-making (MCDM) in a hesitant fuzzy situation. Firstly, a novel correlation coefficient is defined under message from hesitant fuzzy s
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering. 17:65-74
Effects of microwave power on the sensory properties (taste and aroma), chemical composition (catechins, caffeine, crude protein, and amino acid), active composition (flavones, triterpene, polysaccharide, and ergosterol) and antioxidant properties (s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.