Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Tichatschek, B."'
Autor:
Hochwallner, H., Schulmeister, U., Swoboda, Ines, Twaroch, T. E., Vogelsang, H., Kazemi-Shirazi, L., Kundi, M., Balic, N., Quirce, S., Rumpold, H., Fröschl, R., Horak, F., Tichatschek, B., Stefanescu, C. L., Szépfalusi, Z., Papadopoulos, N. G., Mari, A., Ebner, C., Pauli, G., Valenta, R., Spitzauer, S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10650::9c2d9037db14e3dc1e22e30bd35214cd
https://pub.fh-campuswien.ac.at/doi/10.1111/j.1398-9995.2011.02635.x
https://pub.fh-campuswien.ac.at/doi/10.1111/j.1398-9995.2011.02635.x
Background: Cow's milk is one of the most common causes of food allergy. In two-thirds of patients, adverse symptoms following milk ingestion are caused by IgE-mediated allergic reactions, whereas for one-third, the mechanisms are unknown. Aim of thi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::433b5bd66e43a1b6ce42f0e7fde8fcfd
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3004191
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3004191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.