Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Tibetan mushroom"'
Autor:
Baksa, Stella
Ispitan je inhibitorni potencijal odabranih probiotičkih proizvoda na određene bakterije: Escherichia coli, Salmonella typhimurium, Enterococcus faecalis i Staphylococcus aureus. Probiotici su kulture živih stanica mikroorganizama koje djeluju kor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4102::b88d1bc721902b8d658efcedf448d5dc
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2229
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
João Evangelista Fiorini, Bianca R. de Oliveira, José Carlos Tavares Carvalho, Luiz G.V. Cardoso, José Maurício Schneedorf
Publikováno v:
Revista Brasileira de Farmacognosia v.15 n.3 2005
Revista Brasileira de Farmacognosia
Sociedade Brasileira de Farmacognosia (SBFgnosia)
instacron:SBFGNOSIA
Revista Brasileira de Farmacognosia, Volume: 15, Issue: 3, Pages: 212-214, Published: SEP 2005
Revista Brasileira de Farmacognosia, Vol 15, Iss 3, Pp 212-214
Revista Brasileira de Farmacognosia
Sociedade Brasileira de Farmacognosia (SBFgnosia)
instacron:SBFGNOSIA
Revista Brasileira de Farmacognosia, Volume: 15, Issue: 3, Pages: 212-214, Published: SEP 2005
Revista Brasileira de Farmacognosia, Vol 15, Iss 3, Pp 212-214
O cogumelo tibetano (CT) é uma bebida probiótica fermentada por um grande conjunto de bactérias e leveduras, algumas das quais de conhecida atividade antimicrobiana, imunomodulatória, pró-digestiva e auxiliar da peristalse intestinal. Neste sent
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.