Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Tian, Huai‐Xiang"'
Autor:
Tian, Huai-Xiang a, Zhang, Ya-Jing a, Chen, Chen a, Qin, Lan b, Xiao, Li-Zhong c, Ma, Hao-Ran a, Yu, Hai-Yan a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2019 293:120-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tian, Huai-Xiang1, Zhang, Ya-Jing1, Qin, Lan2, Chen, Chen1, Liu, Yuan3, Yu, Hai-Yan1 hyyu@sit.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2018, Vol. 21 Issue 1, p471-483. 13p. 1 Diagram, 3 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Organic Chemistry International; 2011, p1-5, 5p, 1 Color Photograph, 1 Chart
Publikováno v:
Biotechnology Bulletin. 2022, Vol. 38 Issue 10, p54-65. 12p.
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Quality; Sep2022, Vol. 13 Issue 18, p5779-5785, 7p
Publikováno v:
Modern Food Science & Technology; 2021, Vol. 37 Issue 10, p340-347, 8p