Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Tița, Mihaela Adriana"'
Publikováno v:
Management of Sustainable Development, Vol 14, Iss 1, Pp 51-55 (2022)
In addition to taste and aroma, texture and appearance play an important role in the market’s acceptance of yogurt. To improve these characteristics, baobab powder was added to the yogurt and the sensory analysis of the samples was performed using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a58dfddd93cc4c73aee818de19a63bd0
Autor:
Tița, Mihaela Adriana, Moga, Valentina-Mădălina, Constantinescu, Maria Adelina, Bătușaru, Cristina Maria, Tița, Ovidiu
Publikováno v:
Recycling (MDPI AG); Oct2024, Vol. 9 Issue 5, p79, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2020, Vol. 9 Issue 1, p36-46. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.