Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Tiţa Mihaela"'
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 305, p 00069 (2020)
The production activity in the food industry involves the passage of stages of the technological process through which the raw materials are transformed into semi-finished products or finished products destined for food consumption. Their processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/935ab3b1808f4201aa4bbf26c3d24c0d
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 18, Iss 1, Pp 77-84 (2014)
This study was conducted over a period of three month in the Cristian farm, Sibiu. For the physical, chemical and microbiological analyzes were taken a number of 15 samples per month. From physico-chemical point of view the content evolution of fat,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c0462919bb54ca5b48434d76ba76efe
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 290, p 05005 (2019)
Fermented dairy products are highly appreciated due to the benefits that bring to consumers’ health and because they can be eaten at an early age. Extracts of medicinal plants have been used since antiquity, including in the treatment of digestive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9b4ef02be9141d38be3f9ebece8837b
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 17, Iss 1, Pp 3-12 (2013)
A coherent light scattering experiment on aqueous suspension of Saccharomyces cerevisia yeast with a concentration that covers five orders of magnitude was performed. The average scattered light far field was recorded using a CCD. A computer code for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39a6c9b024e5478bb9d4c6811e052f5a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TIŢA, Ovidiu, CIUBARA, Anamaria, TIŢA, Mihaela Adriana, CONSTANTINESCU, Maria Adelina, CIUBARA, Alexandru Bogdan
Publikováno v:
BRAIN: Broad Research in Artificial Intelligence & Neuroscience; Jan-Mar2024, Vol. 15 Issue 1, p480-497, 19p
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2023, Vol. 45, p88-98, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.