Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Tiţa Mihaela"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TIŢA, Ovidiu, CIUBARA, Anamaria, TIŢA, Mihaela Adriana, CONSTANTINESCU, Maria Adelina, CIUBARA, Alexandru Bogdan
Publikováno v:
BRAIN: Broad Research in Artificial Intelligence & Neuroscience; Jan-Mar2024, Vol. 15 Issue 1, p480-497, 19p
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2023, Vol. 45, p88-98, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 305, p 00069 (2020)
The production activity in the food industry involves the passage of stages of the technological process through which the raw materials are transformed into semi-finished products or finished products destined for food consumption. Their processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/935ab3b1808f4201aa4bbf26c3d24c0d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 18, Iss 1, Pp 77-84 (2014)
This study was conducted over a period of three month in the Cristian farm, Sibiu. For the physical, chemical and microbiological analyzes were taken a number of 15 samples per month. From physico-chemical point of view the content evolution of fat,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c0462919bb54ca5b48434d76ba76efe