Zobrazeno 1 - 10
of 576
pro vyhledávání: '"Thymus zygis L"'
Autor:
Aabouch, Farah1,2 (AUTHOR) farahaabouch@gmail.com, Annemer, Saoussan3 (AUTHOR) saoussan.annemer@usmba.ac.ma, Satrani, Badr2 (AUTHOR) ettaleb1ismail@gmail.com, Ettaleb, Ismail2,4 (AUTHOR) ouajdim@gmail.com, Kara, Mohammed5 (AUTHOR) mohammed.kara@usmba.ac.ma, Ghanmi, Mohamed6 (AUTHOR) ghanmi@gmail.com, Shahat, Abdelaaty Abdelaziz7 (AUTHOR) ashahat@ksu.edu.sa, Choudhary, Ravish8 (AUTHOR) ravianu1110@gmail.com, Farah, Abdellah3 (AUTHOR) farah.abdellah1@gmail.com, Ouajdi, Mohamed2 (AUTHOR), Dahmani, Jamila1 (AUTHOR) jamdahmani@gmail.com
Publikováno v:
Life (2075-1729). Nov2024, Vol. 14 Issue 11, p1424. 22p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aabouch Farah, Satrani Badr, Ameggouz Mouna, Ettaleb Ismail, Assouguem Amine, Kara Mohammed, Ullah Riaz, Bari Ahmed, Kaur Sawinder, Ghanmi Mohamed, Farah Abdellah, Ouajdi Mohamed, Annemer Saoussan, Dahmani Jamila
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp e0131321-2 (2024)
Natural substances extracted from plants have been increasingly studied and recognized, recently. Essential oils (EOs), for example, possess antioxidant and antibacterial properties, enabling their application across different sectors like agro-food,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a393557826743e4a84fbc12b14eefe4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In European Journal of Integrative Medicine June 2024 68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farah Aabouch, Saoussan Annemer, Badr Satrani, Ismail Ettaleb, Mohammed Kara, Mohamed Ghanmi, Abdelaaty Abdelaziz Shahat, Ravish Choudhary, Abdellah Farah, Mohamed Ouajdi, Jamila Dahmani
Publikováno v:
Life, Vol 14, Iss 11, p 1424 (2024)
The use of combined essential oils (EOs) is a new technique that can improve their preservative effects while minimizing their sensory impact in foods. The aim of this study was to determine the chemical profile of three essential oils (EOs) extracte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10b3f735a6e4474184815756f135c359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.