Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Thymus algeriensis Boiss"'
Autor:
Hamza Ouakouak, Adel Benarfa, Mohammed Messaoudi, Samir Begaa, Barbara Sawicka, Naima Benchikha, Jesus Simal-Gandara
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 4, p 786 (2021)
This study describes the chemical composition, antitumor, antioxidant, and antimicrobial activities of the plant Thymus algeriensis Boiss. Essential oils (EOs) were collected in different periods (before, during, and after flowering stage) from the E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba4f9cd4faca40c4bd180e4616422ac7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jesus Simal-Gandara, Barbara Sawicka, Hamza Ouakouak, Naima Benchikha, Samir Begaa, Adel Benarfa, Mohammed Messaoudi
Publikováno v:
Plants
Volume 10
Issue 4
Investigo. Repositorio Institucional de la Universidade de Vigo
Universidade de Vigo (UVigo)
Plants, Vol 10, Iss 786, p 786 (2021)
Volume 10
Issue 4
Investigo. Repositorio Institucional de la Universidade de Vigo
Universidade de Vigo (UVigo)
Plants, Vol 10, Iss 786, p 786 (2021)
This study describes the chemical composition, antitumor, antioxidant, and antimicrobial activities of the plant Thymus algeriensis Boiss. Essential oils (EOs) were collected in different periods (before, during, and after flowering stage) from the E
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Nutrition and Food Science
Current Nutrition and Food Science, 2017, 13 (2), pp.97-109. ⟨10.2174/1573401313666170104105521⟩
Current Nutrition and Food Science, Bentham Science Publishers, 2017, 13 (2), pp.97-109. ⟨10.2174/1573401313666170104105521⟩
Current Nutrition and Food Science, 2017, 13 (2), pp.97-109. ⟨10.2174/1573401313666170104105521⟩
Current Nutrition and Food Science, Bentham Science Publishers, 2017, 13 (2), pp.97-109. ⟨10.2174/1573401313666170104105521⟩
Background: The present work investigates the chemical composition, the antioxidant and the antimicrobial activities of the Essential Oils (EOs) of three species of the Lamiaceae family gowning in Algeria: Thymus vulgaris L., Thymus algeriensis Boiss
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b6003c3da1b4fb6f89cdd4ac82a21240
https://hal.science/hal-01777681/document
https://hal.science/hal-01777681/document
Autor:
Houda Benabed, Khadidja, Gourine, Nadhir, Ouinten, Mohamed, Yousfi, Mohamed, Bombarda, Isabelle
Publikováno v:
Current Nutrition and Food Science
Current Nutrition and Food Science, 2016, ⟨10.2174/157340131366616120⟩
Current Nutrition and Food Science, Bentham Science Publishers, 2016, ⟨10.2174/157340131366616120⟩
Current Nutrition & Food Science
Current Nutrition & Food Science, 2016, 〈10.2174/157340131366616120〉
Current Nutrition and Food Science, 2016, ⟨10.2174/157340131366616120⟩
Current Nutrition and Food Science, Bentham Science Publishers, 2016, ⟨10.2174/157340131366616120⟩
Current Nutrition & Food Science
Current Nutrition & Food Science, 2016, 〈10.2174/157340131366616120〉
International audience; Background: The present work investigates the chemical composition, the antioxidant and the antimicrobial activities of the Essential Oils (EOs) of three species of the Lamiaceae family gowning in Algeria: Thymus vulgaris L.,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3efeb7a089ffcb551438b2abab16f5a4
https://hal.science/hal-01810086
https://hal.science/hal-01810086
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.