Zobrazeno 1 - 10
of 230
pro vyhledávání: '"Thurnham, D."'
Publikováno v:
The Journal of Infectious Diseases, 2000 Sep 01. 182, S23-S28.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30109328
Autor:
Biesalski, H K, de Mesquita, B Bueno, Chesson, A, Chytil, F, Grinble, R, Hermus, R I J, Köhrle, J, Lotan, R, Norpoth, K, Pastorino, U, Thurnham, D
Publikováno v:
European Journal of Cancer Prevention, 1997 Aug 01. 6(4), 316-322.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45074251
Autor:
Mburu, A. S. W.1, Thurnham, D. I.2 di.thurnham@ulster.ac.uk, Mwaniki, D. L.1, Muniu, E. M.1, Alumasa, F. M.1
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. May2010, Vol. 64 Issue 5, p510-517. 8p. 6 Charts.
Publikováno v:
British Medical Journal (Clinical Research Edition), 1986 Sep . 293(6548), 695-695.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29524500
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thurnham, D. I., McCabe, L. D., Haldar, S., Wieringa, Frank, Northrop-Clewes, C. A., McCabe, G. P.
Background: The World Health Organization recommends serum ferritin concentrations as the best indicator of iron deficiency (ID). Unfortunately, ferritin increases with infections; hence, the prevalence of ID is underestimated. Objective: The objecti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::ff1bf28fd3cfde73f68e383d164981e1
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010049034
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010049034
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olmedilla, B., Granado, F., Southon, S., Wright, A.J.A., Blanco, I., Gil-Martinez, E., Berg, H. van den, Thurnham, D., Corridan, B., Chopra, M., Hininger, I.
Publikováno v:
Clinical Science, 102, 447-456
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5eda844d8318b587e075964f8ee07cd3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:69d21b6f-03b9-4329-a20c-d0d7e1e43e62
http://resolver.tudelft.nl/uuid:69d21b6f-03b9-4329-a20c-d0d7e1e43e62
Autor:
ALBERTI FIDANZA, A, Coli, R, Genepi, L, Howard, A. N., Maurizi, Angela, Mielcarz, G, RAJPUT WILLIAMS, J, Thurnham, D, Williams, N. R., Fidanza, F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3982::28cce36dff9b26f45c893c11c1985ad9
http://hdl.handle.net/11391/117097
http://hdl.handle.net/11391/117097
Publikováno v:
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 4, 63, 247-316
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9cd079bf8a6e3ebbadefd28e597b4121
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4a3f3e51-a29f-4d34-b86d-315f3d06b53f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4a3f3e51-a29f-4d34-b86d-315f3d06b53f