Zobrazeno 1 - 10
of 6 973
pro vyhledávání: '"Thouin, A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiao, Shenglong1 (AUTHOR), Li, You1 (AUTHOR), Wang, Zhaosheng1 (AUTHOR) wzs@sdau.edu.cn, Sun‐Waterhouse, Dongxiao2 (AUTHOR), Waterhouse, Geoffrey I. N.2 (AUTHOR), Liu, Chuanfu1 (AUTHOR), Wang, Xiaoli3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2020, Vol. 44 Issue 9, p1-9. 9p.
Autor:
Olga Grygorieva, Svitlana Klymenko, Olena Vergun, Olga Shelepova, Yulia Vinogradova, Inna Goncharovska, Vladimíra Horčinová Sedláčková, Katarína Fatrcová Šramková, Ján Brindza
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 306-317 (2021)
Pseudocydonia sinensis (Thouin) C. K. Schneid. less known plant species in the Ukraine conditions, but the fruits were widely used in traditional Chinese medicine for the treatment of asthma, colds, sore throat, mastitis, rheumatoid arthritis, and tu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8b95b5f9a5a4c5ba9fa80ae30217190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grygorieva, Olga1 (AUTHOR) olgrygorieva@gmail.com, Klymenko, Svitlana1 (AUTHOR) cornusklymenko@gmail.com, Vergun, Olena2 (AUTHOR) olenavergun8003@gmail.com, Shelepova, Olga3 (AUTHOR) shelepova-olga@mail.ru, Vinogradova, Yulia4 (AUTHOR) gbsad@mail.ru, Goncharovska, Inna1 (AUTHOR) inna_lera@ukr.net, Sedláčková, Vladimíra Horčinová5 (AUTHOR) vladimira.sedlackova@uniag.sk, Šramková, Katarína Fatrcová6 (AUTHOR) katarina.sramkova@gmail.com, Brindza, Ján7 (AUTHOR) Jan.Brindza@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2021, Vol. 15 Issue 1, p306-317. 12p. 2 Color Photographs, 2 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Zhenzhou Zhu1 zhenzhouzhu@126.com, Rui Zhang1 rui.zhang@utc.fr, Shaoying Zhan1 zhanshaoying666@126.com, Jingren He1 jingren.he@whpu.edu.cn, Barba, Francisco J.2 francisco.barba@uv.es, Cravotto, Giancarlo3 giancarlo.cravotto@unito.it, Weizhong Wu1 weizhongwuwhpu@126.com, Shuyi Li1 lishuyisz@sina.com
Publikováno v:
Molecules. Oct2017, Vol. 22 Issue 10, p1788. 14p.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2007 May 01. 130(5), 237/238-247/248.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23203371
Publikováno v:
In Experimental and Toxicologic Pathology January 2013 65(1-2):55-60