Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"Thorkelsson, G"'
Autor:
Bourseau, P., Vandanjon, L., Jaouen, P., Chaplain-Derouiniot, M., Massé, A., Guérard, F., Chabeaud, A., Fouchereau-Péron, M., Le Gal, Y., Ravallec-Plé, R., Bergé, J.-P., Picot, L., Piot, J.-M., Batista, I., Thorkelsson, G., Delannoy, C., Jakobsen, G., Johansson, I.
Publikováno v:
In Desalination 2009 244(1):303-320
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thorkelsson, G, Sigurgisladottir, S, Geirsdottir, M, Jóhannsson, R, Guerard, Fabienne, Chabeaud, Aurelie, Bourseau, Patrick, Vandanjon, Laurent, Jaouen, Pascal, Chaplain-derouiniot, M, Fouchereau-peron, Martine, Martinez Alvarez, Oscar, Le Gal, Yves, Ravallec-ple, Rozenn, Picot, Laurent, Berge, Jean-pascal, Delannoy, Charles, Jakobsen, Greta, Johansson, I, Batista, Ireneu
Publikováno v:
Improving seafood products for the consumer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_________7::cbfb0188008b8b237a34e0602fa0ee47
https://archimer.ifremer.fr/doc/00056/16747/
https://archimer.ifremer.fr/doc/00056/16747/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sañudo, C., Alfonso, M., Sanchez, A., Pardos, J.F., Sierra, I., Berge, Philippe, Dransfield, Eric, Sebastian, I., Fisher, A., Nute, G., Stamataris, C., Zygoyannis, D., Thorkelsson, G., Thorsteinson, S., Piasentier, E., Valusso, R., Mills, C.R.
Publikováno v:
46. International congress of meat science and technology
46. International congress of meat science and technology, 2000, Japan
46. International congress of meat science and technology, 2000, Japan
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::71885daafb5f782225327b9f9f3f6858
https://hal.inrae.fr/hal-02767283
https://hal.inrae.fr/hal-02767283
Autor:
Sañudo, C, Alfonso, M, Sánchez, A, Pardos, Jf, Sierra, I, Berge, J, Dransfield, E, Sebastian, P., Fisher, A., Nute, G., Stamataris, C, Zygoyannis, D, Thorkelsson, G, Thorsteinson, S, Piasentier, Edi, Valusso, R, Mills, Cr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3659::42df759e7ea414c520cfb027982cfe42
http://hdl.handle.net/11390/687919
http://hdl.handle.net/11390/687919