Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Thong, Aaron"'
Autor:
Sofeo, Naazneen, Toi, Min Gin, Ee, En Qi Grace, Ng, Jing Yang, Busran, Coleen Toledo, Lukito, Benedict Ryan, Thong, Aaron, Hermansen, Christian, Peterson, Eric Charles, Glitsos, Renata, Arumugam, Prakash
Publikováno v:
In Bioresource Technology February 2024 394
Publikováno v:
In Food Research International February 2024 177
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 4 January 2024 1713
Autor:
Peterson, Eric Charles, Siao, Rowanne, Chua, Gi Gi, Busran, Coleen Toledo, Pavlovic, Renata, Thong, Aaron, Hermansen, Christian, Sofeo, Naazneen, Kanagasundaram, Yoganathan, Weingarten, Melanie, Lindley, Nic
Publikováno v:
In Bioresource Technology November 2023 387
Autor:
Thong, Aaron
This thesis investigates the design of a unimolecular donor-acceptor system (4TPA-C60) for the purpose of developing biomimetic Turin IETS sensors. The gas phase 4TPA-C60 molecule is calculated to have a localised double-well electronic structure, wh
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.721590
Publikováno v:
In Talanta 1 March 2023 254
Autor:
Horsfield, Andrew P., Boleininger, Max, D'Agosta, Roberto, Iyer, Vyas, Thong, Aaron, Todorov, Tchavdar N., White, Catherine
We present a reformulation of the Hairy Probe method for introducing electronic open boundaries that is appropriate for steady state calculations involving non-orthogonal atomic basis sets. As a check on the correctness of the method we investigate a
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1608.02789
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukito, Benedict Ryan, Basri, Nurhidayah, Thong, Aaron, Hermansen, Christian, Weingarten, Melanie, Peterson, Eric Charles
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; June 2023, Vol. 71 Issue: 23 p8991-8997, 7p