Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Thonart, Phillipe"'
Autor:
Foma, Roland Kibwega, Destain, Jacqueline, Mobinzo, Paul Kapay, Kayisu, Kalenga, Thonart, Phillipe
Publikováno v:
In Food Control May 2012 25(1):334-341
Autor:
Fickers, Patrick *, Fudalej, Franck, Nicaud, Jean-Marc, Destain, Jacqueline, Thonart, Phillipe
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2005 115(4):379-386
Autor:
Koubaier, Hayet Ben Haj, Essaidi, Ismahen, Snoussi, Ahmed, Zgoulli, Slim, Chaabouni, Mohamed Moncef, Thonart, Phillipe, Bouzouita, Nabiha
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 12, No 7 (2013)
The aim of the present study was to evaluate the effect of the inoculation of the heated aqueous red beetroot extracts (30, 50 and 60°C) by different concentrations of Saccharomyces cerevisiae (0.50, 0.75 and 1.00%). The optimum experimental tempera
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ben Haj Koubaier, Hayet, Snoussi, Ahmed, Essaidi, Ismahen, Chaabouni, Mohamed Moncef, Thonart, Phillipe, Bouzouita, Nabiha
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; Oct2014, Vol. 17 Issue 9, p1934-1945, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture; 2012, Vol. 69 Issue 2, p327-333, 7p
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture; 2012, Vol. 69 Issue 2, p320-326, 7p
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 23-26 September 2012 29 Supplement:S122-S123