Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Thomsen, Sofie Theresa"'
Autor:
Outzen, Malene, Thomsen, Sofie Theresa, Andersen, Rikke, Jakobsen, Lea Sletting, Jakobsen, Marianne Uhre, Nauta, Maarten, Ravn-Haren, Gitte, Sloth, Jens Jørgen, Pilegaard, Kirsten, Poulsen, Morten
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology January 2024 183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Redondo, Hernán G., Guillier, Laurent, Bemrah, Nawel, Jakobsen, Lea Sletting, Thomsen, Sofie Theresa, Pires, Sara M.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 10 October 2023 894
Autor:
Ververis, Ermolaos, Boué, Géraldine, Poulsen, Morten, Pires, Sara Monteiro, Niforou, Aikaterini, Thomsen, Sofie Theresa, Tesson, Vincent, Federighi, Michel, Naska, Androniki
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Autor:
De Matteu Monteiro, Constanza, Membré, Jeanne-Marie, Poulsen, Morten, Thomsen, Sofie Theresa, Pires, Sara Monteiro
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition; 2024, p1-10, 10p
Autor:
Thomsen, Sofie Theresa, Pires, Sara Monteiro, Devleesschauwer, Brecht, Poulsen, Morten, Fagt, Sisse, Ygil, Karin Hess, Andersen, Rikke
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2018 120:50-63
Autor:
Fabricius, Freja Andresen1, Thomsen, Sofie Theresa1, Fagt, Sisse2, Nauta, Maarten1 maana@food.dtu.dk
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Sep2021, Vol. 60 Issue 6, p3107-3118. 12p. 1 Diagram, 5 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thomsen, Sofie Theresa, Assunção, Ricardo, Afonso, Cláudia, Boué, Géraldine, Cardoso, Carlos, Cubadda, Francesco, Garre, Alberto, Kruisselbrink, Johannes W., Mantovani, Alberto, Pitter, János G., Poulsen, Morten, Verhagen, Hans, Ververis, Ermolaos, Voet, Hilko van der, Watzl, Bernhard, Pires, Sara M.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 27, p7479-7502, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.