Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Thomas, L. T."'
Autor:
Thomas, L. T.1 (AUTHOR) l.thomas@curtin.edu.au, Lee, C. M. Y.1 (AUTHOR), McClelland, K.2 (AUTHOR), Nunis, G.3 (AUTHOR), Robinson, S.1,4 (AUTHOR), Norman, R.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Health Services Research. 2/22/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-9. 9p. 1 Chart.
Autor:
Luca F. Roggeveen, Lucas M. Fleuren, Tingjie Guo, Patrick Thoral, Harm Jan de Grooth, Eleonora L. Swart, Thomas L. T. Klausch, Peter H. J. van der Voort, Armand R. J. Girbes, Rob J. Bosman, Paul W. G. Elbers
Publikováno v:
Trials, Vol 20, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Abstract Background Antibiotic exposure is often inadequate in critically ill patients with severe sepsis or septic shock and this is associated with worse outcomes. Despite markedly altered and rapidly changing pharmacokinetics in these patients, gu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b27308607ef4e9fa44e0add70ba8348
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atze-Jan van der Goot, Marcel Ottens, Nasim Hooshyar, Luuk A.M. van der Wielen, L. Jankowiak, Thomas L. T. van Gaalen, David Méndez Sevillano
Publikováno v:
Industrial & Engineering Chemistry Research 53 (2014) 39
Industrial & Engineering Chemistry Research, 53(39), 15245-15252
Industrial & Engineering Chemistry Research, 53(39), 15245-15252
Okara is a byproduct of the soy milk industry containing valuable phytochemicals, called isoflavones, among other components (i.e., proteins, sugars, fibers, etc.). As a waste product, okara is an interesting source material for obtaining valuable ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ff0f747f57d79c5638b737c2aa0a7016
https://research.wur.nl/en/publications/mechanism-of-isoflavone-adsorption-from-okara-extracts-onto-food-
https://research.wur.nl/en/publications/mechanism-of-isoflavone-adsorption-from-okara-extracts-onto-food-
Autor:
Fleuren, Lucas M., Thoral, Patrick, Shillan, Duncan, Ercole, Ari, Elbers, Paul W. G., Right Data Right Now Collaborators, Hoogendoorn, Mark, Gibbison, Ben, Klausch, Thomas L. T., Guo, Tingjie, Roggeveen, Luca F., Swart, Eleonora L., Girbes, Armand R. J.
Publikováno v:
Intensive Care Medicine; Jul2020, Vol. 46 Issue 7, p1486-1488, 3p, 1 Chart
Autor:
Merja K. Huttunen, Thomas L. T. Svensson, Stefan E.H. Alexson, Takashi Hashimoto, Per J.G. Lindquist, Toshifumi Aoyama, Mary C. Hunt, Kenji Orii, Uulf Diczfalusy, Sari E.B. Nousiainen
Publikováno v:
Karolinska Institutet
Acyl-CoA thioesterases hydrolyze acyl-CoAs to the corresponding free fatty acid plus coenzyme A. The activity is strongly induced in rat and mouse liver after feeding the animals peroxisome proliferators (PPs). To elucidate the role of these enzymes
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Méndez Sevillano, David, Jankowiak, Lena, van Gaalen, Thomas L. T., van der Wielen, Luuk A. M., Hooshyar, Nasim, van der Goot, Atze-Jan, Ottens, Marcel
Publikováno v:
Industrial & Engineering Chemistry Research; Oct2014, Vol. 53 Issue 39, p15245-15252, 8p