Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Thomas, F B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 53:143-157
Common beans (Phaseolus vulgaris L, cv Processor) were ground in different mills followed by air classification at two different classifier settings. These procedures yielded fines fractions containing protein levels ranging from 40.0% to 52.6%, depe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1993, Vol. 62 Issue 4, p393-400, 8p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1992, Vol. 58 Issue 1, p83-87, 5p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1990, Vol. 53 Issue 2, p215-228, 14p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1990, Vol. 53 Issue 2, p143-157, 15p
Autor:
YOVOS, J. G., O'DORISIO, T. M., PAPPAS, T. N., CATALAND, S., THOMAS, F. B., MEKHJIAN, H., CAREY, L. C.
Publikováno v:
American Journal of Physiology: Endocrinology & Metabolism; 1982, Vol. 5 Issue 1, pE53-E58, 6p
Autor:
Beerman, Martin H., Fromkes, John J., Carey, Larry C., Thomas, Fred B., Beerman, M H, Fromkes, J J, Carey, L C, Thomas, F B
Publikováno v:
Journal of Clinical Gastroenterology; Dec1982, Vol. 4 Issue 6, p537-540, 4p