Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Thoméo JC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perez CL; Food Engineering and Technology Department, Institute of Biosciences, Letters and Exact Sciences, São Paulo State University (UNESP), Cristóvão Colombo, 2265, Jardim Nazareth, São José Do Rio Preto, SP, 15054-000, Brazil. lopesperezcaroline@gmail.com.; Graduate Program of Chemical Engineering, Federal University of São Carlos (UFSCar), Rod. Washington Luiz km 235, SP-310, São Carlos, SP, 13565-905, Brazil. lopesperezcaroline@gmail.com., Casciatori FP; Graduate Program of Chemical Engineering, Federal University of São Carlos (UFSCar), Rod. Washington Luiz km 235, SP-310, São Carlos, SP, 13565-905, Brazil., Thoméo JC; Food Engineering and Technology Department, Institute of Biosciences, Letters and Exact Sciences, São Paulo State University (UNESP), Cristóvão Colombo, 2265, Jardim Nazareth, São José Do Rio Preto, SP, 15054-000, Brazil.
Publikováno v:
Bioprocess and biosystems engineering [Bioprocess Biosyst Eng] 2021 Mar; Vol. 44 (3), pp. 537-548. Date of Electronic Publication: 2020 Nov 22.
Autor:
Dos Santos Gomes AC; Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas, Universidade Estadual Paulista (UNESP), Rua Cristóvão Colombo 2265, São José do Rio Preto São Paulo, Brazil., Casciatori FP; Chemical Engineering Department, Graduate Program of Chemical Engineering, Federal University of São Carlos (UFSCar), São Carlos, São Paulo, Brazil., Gomes E; Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas, Universidade Estadual Paulista (UNESP), Rua Cristóvão Colombo 2265, São José do Rio Preto São Paulo, Brazil., da Costa Carreira Nunes C; Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas, Universidade Estadual Paulista (UNESP), Rua Cristóvão Colombo 2265, São José do Rio Preto São Paulo, Brazil., Moretti MMS; Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas, Universidade Estadual Paulista (UNESP), Rua Cristóvão Colombo 2265, São José do Rio Preto São Paulo, Brazil., Thoméo JC; Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas, Universidade Estadual Paulista (UNESP), Rua Cristóvão Colombo 2265, São José do Rio Preto São Paulo, Brazil.
Publikováno v:
Journal of applied microbiology [J Appl Microbiol] 2021 Jan; Vol. 130 (1), pp. 90-99. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 29.
Autor:
da Cunha LP; Food Engineering and Technology Department, Institute of Biosciences, Letters and Exact Sciences, São Paulo State University (UNESP), Cristóvão Colombo 2265, Jardim Nazareth, São José Do Rio Preto, SP, 15054-000, Brazil. lucasportilhodacunha@gmail.com., Casciatori FP; Chemical Engineering Department, Federal University of São Carlos (UFSCar), Rod. Washington Luiz, km 235, SP 310, Bairro Monjolinho, São Carlos, SP, 13565-905, Brazil., de Cenço Lopes I; Food Engineering and Technology Department, Institute of Biosciences, Letters and Exact Sciences, São Paulo State University (UNESP), Cristóvão Colombo 2265, Jardim Nazareth, São José Do Rio Preto, SP, 15054-000, Brazil., Thoméo JC; Food Engineering and Technology Department, Institute of Biosciences, Letters and Exact Sciences, São Paulo State University (UNESP), Cristóvão Colombo 2265, Jardim Nazareth, São José Do Rio Preto, SP, 15054-000, Brazil.
Publikováno v:
Bioprocess and biosystems engineering [Bioprocess Biosyst Eng] 2019 Nov; Vol. 42 (11), pp. 1757-1768. Date of Electronic Publication: 2019 Jul 20.
Autor:
Zanelato AI; Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas, Universidade Estadual Paulista , São José do Rio Preto, SP , Brasil., Shiota VM, Gomes E, da Silva R, Thoméo JC
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2012 Oct; Vol. 43 (4), pp. 1536-44. Date of Electronic Publication: 2012 Jun 01.