Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Thivya, Perumal"'
Autor:
Thivya, Perumal, Durgadevi, Manoharan
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2023 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies 2025:73-91
Autor:
Sinija Vadakkepulppara Ramachandran, Hema Vincent, Yuvraj Khasherao Bhosale, Shery M. Varghese, Thivya Perumal
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering. 18:27-39
Shallot harvesting and processing produce various waste streams, and the current study aims to investigate the effects of shallot bio-waste powder (SWP) substitution on different flour properties. Increased SWP to 50% substitution of stalk and petiol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Babu, Ardra C., Behzadnia, Asma, Bhavya, Mysore Lokesh, Božovi, Danica, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Chinnappa, Aishwarya, Choudhary, Pintu, Cichoski, Alexandre José, Condezo-Hoyos, Luis, Cortés-Avendaño, Paola, Dallagi, Heni, Das, Rahel Suchintita, dos Santos, Bibiana Alves, Dutta, Sadhan Jyoti, Ferreira-Lazarte, Alvaro, Gaikwad, Pratik Subhash, Gengatharan, Ashwini, Gomathy, K., Gómez-Salazar, Julián Andrés, Halim, Ronald, Hebbar, H. Umesh, Hourani, Sara, Jacob, Anjitha, Jancen, Marcel, Jethani, Hitesh, Jha, Piyush Kumar, Keran, David Amelia, Kumar, Paramasivam Suresh, Kumar, Ranganathan, Lorenzo, José Manuel, Miloševi, Sanja, Noore, Shaba, O’Donnell, Colm P., Pandiselvam, Ravi, Pathania, Shivani, Patras, Ankit, Pavli, Branimir, Prendeville, Jack, Prithviraj, V., Radhakrishnan, Mahendran, Rahimi, Mohammadhosein, Rajauria, Gaurav, Rawat, Santoshi, Rubeka, Sengar, Animesh Singh, Sharma, Aakash, Shen, Hao, Shewale, Sandhya R., Shonte, Tigist Tadesse, Sosa-Morales, María Elena, Tang, Jiafei, Tarakanth, Kuttagulla, Tesli, Nemanja, Thivya, Perumal, Tiwari, Abhinav, Tiwari, Brijesh K., Tiwari, Uma, Topfl, Stefan, Vashisht, Pranav, Velusamy, Monica, Venugopal, Vasudevan, Verma, Dhruviya, Villamiel, Mar, Zekovi, Zoran, Zhao, Liming, Zhu, Xianglu
Publikováno v:
In Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies 2025:ix-xi
Autor:
Thivya, Perumal1 (AUTHOR), Durgadevi, Manoharan1 (AUTHOR) durga@iifpt.edu.in, Rawson, Ashish2 (AUTHOR), Vadakkepulppara Ramachandran Nair, Sinija1 (AUTHOR), Rangarajan, Jaganmohan3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Mar2020, Vol. 43 Issue 3, p1-13. 13p.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Apr2023, Vol. 58 Issue 4, p2014-2020, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhanu Prakash Reddy, Nalla1 (AUTHOR), Thivya, Perumal2 (AUTHOR), Anandakumar, Sugumar3 (AUTHOR), Hema, Vincent4 (AUTHOR), Sinija, Vadakkepulppara Ramachandran Nair1 (AUTHOR) sinija@iifpt.edu.in
Publikováno v:
Food Science & Technology International. May2024, p1.